Print << Terug

Kinderzwerfboek-station op OBS de Rietgors

Kinderzwerfboek-station op OBS de Rietgors

Sinds 1 september staat op onze school een Kinderzwerfboek-station, een kast  met kinderzwerfboeken. Je kan hier een boek uitzoeken om thuis te lezen en daarna weer uit zwerven te sturen. Of je kan een eigen boek brengen dat een ander kind mag lezen. Er zijn ook zwerfstickers te vinden.

Kinderzwerfboek is een initiatief van het Nationaal Fonds Kinderhulp. Kinderzwerfboek wil alle kinderen de mogelijkheid bieden om leuke boeken te lezen. Het idee van Kinderzwerfboek is simpel: kinderboeken met een zwerfsticker worden overal achtergelaten. Kinderen mogen ze gratis meenemen om te lezen. Daarna laten ze het boek weer zwerven. Bijvoorbeeld op de kinderboerderij, in Kinderzwerfboek-stations, wachtruimtes, buurthuizen, etc. Voor meer informatie en het bestellen van zwerfstickers: www.kinderzwerfboek.nl

Media
  • Logo-Kinderzwerfboek1.png

Mijn kind

Klik hier om naar de groepenpagina te gaan.

Het fotoboek bekijken van onze school? Vanwege de privacy van onze leerlingen zijn foto’s van onze activiteiten alleen voor ouders zichtbaar. Bekijk hier de foto’s en gebruik daarbij de door school verstrekte inloggegevens.

Twitter