Wat zijn de missie en visie van Jeelo?

• Jeelo bevordert het leren binnen een maatschappelijke context. Hierdoor raken leerlingen betrokken bij het leren. Het leren wordt concreet en zinvol voor ze.
  • Jeelo bevordert de permanente ontwikkeling van scholen, waardoor steeds meer leerlingen meer leren. Jeelo richt zich nadrukkelijk niet op facetten van onderwijs, maar op de hele keten, van leerdoel tot leerling.
  • Met de opzet van de Jeelo-community wil Jeelo maatschappelijke organisaties structureel betrekken bij het onderwijs en de ontwikkeling van scholen daadwerkelijk tot een continu proces maken.
  • De rol en meningen van leerlingen, ouders en maatschappelijke organisaties worden steeds belangrijker. De druk op scholen om te presenteren neemt toe. De Jeelo-community ontzorgt scholen daar waar nodig en stimuleert de onderlinge support binnen de community.